ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم :
کره : 50 گرم
پیاز : یک عدد متوسط
سیر : ۲حبه
کلم بروکلی : یک عدد متوسط
آب سبزیجات : 500 میلی لیتر
برگ های ریز اسفناج : 100 گرم
خامه : 100 میلی لیتر
آب لیموترش : 15 میلی لیتر
نمک و فلفل : به میزان کافی
طرز تهیه :
کره را در قابلمه ای داغ کنید. سپس پیاز و سیر ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
کلم بروکلی خرد شده و آب سبزیجات را اضافه کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آرام بپزد تا کلم بروکلی نرم شود.
در این مرحله، اسفناج را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
پس از کمی خنک شدن سوپ، آن را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
سوپ را به قابلمه برگردانید و به آن خامه، آب لیمو، نمک و فلفل اضافه و سپس سرو کنید.