طرز تهیه خوراک کرفس و گوجه فرنگی

تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

• 900 گرم کرفس

• ¼ پیمانه روغن زیتون

•  1.5 پیمانه پیاز خلالی

• 2/3 پیمانه ژامبون

• ¾ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی

• نمک

• فلفل سیاه

  

طرز تهیه

1. برگ های کرفس را جدا کنید و کنار بگذارید. در این غذا فقط ساقه های آن را نیاز داریم. ساقه ها را نیز به طور مورب به اندازه های 8 سانتی متری برش دهید.

2.  روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. سپس ژامبون های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

3. پس از چند دقیقه، کنسرو گوجه‌فرنگی را به همراه کرفس، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از 15 دقیقه کرفس ها را چک کنید و ببینید آیا پخته و نرم شده اند؟ اگر هنوز سفت هستند، کمی آب اضافه کنید و با حرارت کم بپزید و مرتب نیز هم بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد