ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم
• 900 گرم کرفس
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• 1.5 پیمانه پیاز خلالی
• 2/3 پیمانه ژامبون
• ¾ پیمانه کنسرو گوجه فرنگی
• نمک
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برگ های کرفس را جدا کنید و کنار بگذارید. در این غذا فقط ساقه های آن را نیاز داریم. ساقه ها را نیز به طور مورب به اندازه های 8 سانتی متری برش دهید.
2. روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. سپس ژامبون های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
3. پس از چند دقیقه، کنسرو گوجهفرنگی را به همراه کرفس، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از 15 دقیقه کرفس ها را چک کنید و ببینید آیا پخته و نرم شده اند؟ اگر هنوز سفت هستند، کمی آب اضافه کنید و با حرارت کم بپزید و مرتب نیز هم بزنید.